Nieuwsbrief

Elkaar inspireren én activeren

Wereldwijd en dichtbij huis in het eigen bedrijf en in de eigen omgeving worden ondernemers, bestuurders en professionals in de brede agro- en foodsector geconfronteerd met complexe vraagstukken en bijbehorende maatschappelijke en morele dilemma’s. Denk aan voedselzekerheid, globalisering en regionalisering, voedsel en gezondheid van mens en dier, etc.

In het publieke debat over die vraagstukken en uitdagingen overheerst een benadering vanuit specifieke belangen waarbij ratio en emotie vermengd worden.

Atelier Waarden van het Land heeft de antwoorden niet in huis, maar helpt je mee zoeken. We kiezen voor een aanpak gericht op een fundamentele en maatschappelijke waardeoriëntatie waarbij samen ondernemen, samen werken en samen leven als belangrijkste inspiratiebron geldt. Atelier Waarden van het Land biedt een inspirerende werkruimte om dit daadwerlijk vorm te geven, onder andere door leergangen, workshops, seminars, maar ook door pulblicaties en colums. Wil je hiervan op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief